top of page

BLOCK

blocks rullegardin
Blocks rullegardin
Blocks rullegardin
Block rullegardin

Om design: Block

Design Block er 3 kasser der er stablet på toppen af hinanden og danner en let og grafisk søjle. Block består af 3 farver og du vælger de 3 farver som passer til  din indretning. Vores fantastiske farvekort giver dig inspiration til valg af farver. Dit personlige rullegardin.

Hos Danish Match Design kan du selv vælge blandt flotte farver og designs. Vi går op i at vores rullegardiner skal passe ind i de danske hjem. Det helt unikke ved denne kollektion er at farver på designet bestemme individuelt, så dit rullegardin trykkes i de farver, der passe til det øvrige inteiør i din bolig. 

Rullegardinerne er Økotex certificeret  og er produceret af lærreder, der er fremstillet af genbrugsplast. Desuden er vores trykfarver også giftfri og miljøvenlige. Derfor er du ikke bare et sikret enkelt og stilrent skandinavisk design, men også bæredygtige rullegardiner.

Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med Danmarks mest fleksible rullegardins kollektion!

Block farvevalg

Block%20trykfarver_edited.jpg

Design placeringsmuligheder

I vores rullegardin kollektion kan du vælge i blandt 3 placeringer (venstre, midt og højre), placeringerne behøver ikke at være samme på alle rullegardinerne. Så slip din kreativitet løs og sæt prikken over i'et med elegante og unikke rullegardiner i dit hjem.  Ved bestilling angiver du den eller de placeringer du ønsker designet skal være på rullegardinet.


Du kan vælge i blandt:

Trykplacering 2.jpg
Trykplacering.jpg
bottom of page