top of page

BRICKS

Bricks rullegardin
Bricks rullegardin
Bricks rullegardin
Bricks rullegardin

Om design: Bricks

Bricks er en del af vores håndtrykte rullegardins kollektion, og er en af vores unikke designs, hvor du kan sætte dit personlige præg med farver. Design Bricks består af 3 farver som trykkes efter dit personlige ønske. Bliv inspireret af vores fantastiske farvekort. Dit personlige rullegardin. Designet er udformet i et enkelt og stilrent formsprog, der tager udgangspunkt i netop dansk design kultur, når det er bedst. Firkanter er med til at underbygge et solidt og klassisk udtryk i din indretning.

 

Hos Danish Match Design kan du selv vælge blandt flotte farver og designs. Vi går op i at vores rullegardiner skal passe ind i de danske hjem. Det helt unikke ved denne kollektion er at farver på designet bestemme individuelt, så dit rullegardin trykkes i de farver, der passe til det øvrige inteiør i din bolig. 

Rullegardinerne er Økotex certificeret og er produceret af lærreder, der er fremstillet af genbrugsplast. Desuden er vores trykfarver også giftfri og miljøvenlige. Derfor er du ikke bare et sikret enkelt og stilrent skandinavisk design, men også bæredygtige rullegardiner.

Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med Danmarks mest fleksible rullegardins kollektion!

Bricks designvalg

Bricks%20%20trykfarver_edited.jpg

Design placeringsmuligheder

I vores rullegardin kollektion kan du vælge i blandt 3 placeringer (venstre, midt og højre), placeringerne behøver ikke at være samme på alle rullegardinerne. Så slip din kreativitet løs og sæt prikken over i'et med elegante og unikke rullegardiner i dit hjem.  Ved bestilling angiver du den eller de placeringer du ønsker designet skal være på rullegardinet.


Du kan vælge i blandt:

Trykplacering 2.jpg
Trykplacering.jpg
bottom of page