top of page

TEKSTIL KVALITETER

Danish Match Design har et stort udvalg af stof kvaliteter.
Vi special designer og producere gardiner efter dine ønsker og behov.

Alle designs og farver kan trykkes på alle vores kvaliteter. 
Vores tekstiler produceres bl.a. af 100% polyester, polyester-bomuldskvaliteter, brandhæmmende Trevira CS kvaliteter, mørklægningstekstiler. 
Tekstil kvaliteterne er alle udviklet til det professionelle marked og opfylder bl.a.                     

Pro-TEX klassifikationen.

Se vores store udvalg af tekstil nedenfor.


 

Flammesikker.png
Polyester.png

HVAD BETYDER SYMBOLERNE?

 

                    Polyester                 Flammesikker                             Mix varer                      Blackout                      Dimout

Mix.png
Blackout.png
Dimout.png

PERMANENT FLAMMESIKKER POLYESTER

Polyester.png
Flammesikker.png

POLYESTER

Polyester.png

MIX VARER

Mix.png

BLACKOUT OG DIMOUT PERMANENT FLAMMESIKKER

Flammesikker.png
Mix.png
Blackout.png
Dimout.png

Pro-TEX er en klassifikation af gardinstoffer, der lever op til en række krav der stilles på det professionelle marked som f.eks. hospitals- og plejesektoren, erhvervsvirksomheder, skoler og undervisningsinstitutioner, hoteller og feriecentre m.v.

Brandhæmmende Trevira CS tekstiler opfylder de vigtigste internationale standarder om brandsikkerhed. Alle Trevira CS tekstiler kontrolleres for flammehæmning. Det betyder, at brugerne altid kan være sikre på, at vores gardinstoffer er i overensstemmelse med de vigtige globale forordninger om brandsikkerheden.

Hos Danish Match Design går vi meget op i miljøet, derfor er vores tekstiler og farver miljøvenlige og bæredygtige. Vi prioriterer miljøet højt og vi er med vores EMAS- og ISO 14001 certificeringer en yderst miljøbetænksom virksomhed. Vores tekstil kvaliteter har altid mindst mulig miljøbelastning uden at gå på kompromi med kvalitet. Så vi passer på vores jord og udnytter ressourcerne med omtanke. I dag er miljø og bæredygtighed er en topprioritet. Med den voksende opmærksomhed om globale klimaforandringer vil efterspørgslen efter miljøvenlige, ressourceeffektive produkter stige. Vi er godt forberedt med vores udvalg af Øko-Tex® råvarer - både til lysdæmpning og dekoration.

øko-tex
Pro Tex
Trevira Cs
bottom of page