SHOWROOM

Du kan her se vores gardinkollektion, hvor du har mulighed for at finde inspiration og finde de designs, der passer til netop din indretning og rum. Vores gardiner udvikles i eget designstudio, der er unikt dansk design og tidsløst. Vi opdaterer løbende med vores nye designs og farvekombinationer for at du har mulighed for at få gardiner, der passer til den danske boligtrends og arkitektur. Vi er nemlig dit unikke design værktøj til at sætte prikken over i på din indretning hjemme og på arbejdspladsen.

Hos Danish Match Design kan du selv vælge blandt flotte farver, tekstiler og designs. Vi går op i at vores gardiner og rullegardiner skal passe ind i de danske hjem og på arbejdspladser.Inden du bestiller har du mulighed for at få lavet et prøve tryk, så du kan se om det design, farver og tekstil du har valgt lever op til dine behov og forventninger.

 

Du kan vælge blandt mange tekstiler, der hver især har deres egenskaber, herunder brændhæmmende, mørklægning, slidstærke og god akustik.  Al produktion af vores gardiner foregår i Danmark, hvilket giver dig sikkerhed i at de lever op til etiske krav arbejdsforhold og miljø. Vi går meget op i at passe på vores klode, derfor blev vi allerede i 1997 miljøcertificeret og dokumenterer vores løbende miljøindsats og mål. Vores tekstiler og farver har nemlig alle til fælles at de er miljøvenlig og bæredygtige. 

Er du interesseret i gardiner fra Danish Match Design? Så kan du kontakte os eller en af vores forhandlere rundt omkring i Danmark. Vi udbyder rådgivning i forbindelse med valg af gardiner, evt. udbudsmateriale og logistik og håndteringsplaner i forbindelse med køb af gardiner for virksomheder og institutioner.

© 2020 Danish Match Design

Følg os på

  • Facebook - Grå Cirkel