top of page

LÆRREDER

Trætoppe
Grøn verden

Bæredygtige rullegardiner

Med den voksende opmærksomhed på de globale klimaforandringer er efterspørgslen steget markant på miljøvenlige og ressourceeffektive produkter. Derfor tilbyder vi rullegardiner af økotekst tekstiller, som er økologiske og miljøcertificeret. Vi kan derfor garantere at vores lærreder ikke indeholder nogen skadelige stoffer for dig eller miljøet. Derfor er du ikke bare et sikret enkelt og stilrent skandinavisk design, men også bæredygtige rullegardiner.

Rullegardiner af genbrugsplast

Lærrederne Greenstar og Greenstar BLO er fremstillet af 100% genanvendt polyester og er lavet af genanvendte PET-flasker. En kvadratmeter af dette UPcycling-materiale indeholder omkring ni PET-flasker. Dette hjælper med at begrænse den verdensomspændende forurening forårsaget af plastaffald og forlænger råvarers livscyklus. Energi og vandforbrug er meget lavere ved UPcycling materialer end ved fremstilling af konventionelle kemiske fibre - et bidrag til at reducere det økologiske fodaftryk. Derfor kan vi med glæde tilbyde dig lærreder af UPcycling-produkter - både til lysdæmpning og dekoration i dit hjem.

Dit unikke gardinværktøj

Vi har Danmarks mest kreative gardinkollektioner, da vi giver dig muligheden for at være kreativ med valget af design, tekstil kvaliteter og farver. Vi udbyder special design på gardiner til virksomheder, hvor du kan få trykt virksomheds logo på dine nye gardiner.  

Hos Danish Match Design er du sikret kvalitets gardiner og rullegardiner, der er fremstillet specielt til dig og din indretning. Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med vores gardin produkter til dit hjem, institution eller virksomhed.

Lærreder
bottom of page