top of page

SHOWROOM

Du kan her se vores håndtrykte rullegardins kollektion. Her har du mulighed for at finde inspiration og de designs, der passer til netop din indretning og arkitektur. Vores rullegardiner udvikles i eget designstudio, der giver dig unik elegant og spændende solafskærmning. Vi opdaterer løbende med vores nye designs og farvekombinationer for at du har mulighed for at designe de rullegardiner, der passer til dig. Vi er nemlig dit unikke design værktøj til at sætte prikken over i på din indretning i hjemmet. Udover design kan du vælge farver, design placeringer og lærredstype.

Hos Danish Match Design kan du selv vælge blandt flotte farver og designs. Vi går op i at vores rullegardiner skal passe ind i de danske hjem. Det helt unikke ved denne kollektion er at farver på designet bestemme individuelt, så dit rullegardin trykke i de farver der passe til det øvrige inteiør i din bolig. Alle designs på vores rullegardiner er udformet i et enkelt og stilrent formsprog, der tager udgangspunkt i netop dansk design kultur, når det er bedst.

Rullegardinerne er lavet af økotex og er produceret af lærreder, der er fremstillet af genbrugsplast. Desuden er vores trykfarver også giftfri og miljøvenlige. Derfor er du ikke bare et sikret enkelt og stilrent skandinavisk design, men også bæredygtige rullegardiner.

Er du interesseret i rullegardinergardiner fra Danish Match Design? Så kontakt os eller en af vores forhandlere.

Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med Danmarks mest fleksible rullegardins kollektion!

bottom of page