top of page

SHOWROOM

Vores digitale showroom er en appetitvækker til dig, som ønsker at se vores kollektioner eller ønsker at finde inspiration. Vores kollektioner er udvikles i eget designstudio og alle vores design er typisk skandinaviske og tidsløse. Vi opdaterer løbende med nye designs og farvekombinationer for at du har mulighed for at få gardiner og rullegardiner, der passer til den danske bolig-trends og arkitektur. Vi er nemlig dit unikke design værktøj til at sætte prikken over i på din indretning hjemme og på arbejdspladsen.

 

Hos Danish Match Design kan du selv vælge blandt flotte farver, tekstiler og designs. Vi går op i at vores gardiner og rullegardiner skal passe ind i de danske hjem og på arbejdspladser.Inden du bestiller har du mulighed for at få lavet et prøve tryk, så du kan se om det design, farver og tekstil du har valgt lever op til dine behov og forventninger. 

 

Du kan vælge blandt mange tekstiler, der hver især har deres egenskaber, herunder brændhæmmende, mørklægning, slidstærke og god akustik.  Al produktion af vores gardiner foregår i Danmark, hvilket giver dig sikkerhed i at de lever op til etiske krav arbejdsforhold og miljø. Vi går meget op i at passe på vores klode, derfor blev vi allerede i 1997 miljøcertificeret og dokumenterer vores løbende miljøindsats og mål. Vores tekstiler har nemlig alle til fælles at de er miljøvenlig og bæredygtige. 

 

Er du interesseret i gardiner fra Danish Match Design, kan du kontakte os eller en af vores forhandlere rundt omkring i Danmark. Vi udbyder rådgivning i forbindelse med valg af gardiner, evt. udbudsmateriale og logistik og håndteringsplaner i forbindelse med køb af gardiner for virksomheder og institutioner.

bottom of page