top of page

SPOT ON

Spot on rullegardin
Spot on rullegardin
Spot on rullegardin
Spot on rullegardin

Om design: Spot on

Prikker og cirkler har altid være unikke elementer i det skandinaviske design og formsprog.  Elegante og tidløse når farverne er afdæmpede og afstemt efter indretningens øvrige farver med et strejf af friskhed og leg. Designet består af 2 farver og du vælger de 2 farver som passer til  din indretning. Spot on er udformet i et enkelt og stilrent formsprog, der tager udgangspunkt i netop dansk design kultur, når det er bedst.

Hos Danish Match Design kan du selv vælge blandt flotte farver og designs. Vi går op i at vores rullegardiner skal passe ind i de danske hjem. Det helt unikke ved denne kollektion er at farver på designet bestemme individuelt, så dit rullegardin trykkes i de farver, der passe til det øvrige inteiør i din bolig. 

Rullegardinerne er Økotex certificeret og er produceret af lærreder, der er fremstillet af genbrugsplast. Desuden er vores trykfarver også giftfri og miljøvenlige. Derfor er du ikke bare et sikret enkelt og stilrent skandinavisk design, men også bæredygtige rullegardiner.

Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med Danmarks mest fleksible rullegardins kollektion!

Spot on designvalg

Rullegardin design

Design placeringsmuligheder

I vores rullegardin kollektion kan du vælge i blandt 3 placeringer (venstre, midt og højre), placeringerne behøver ikke at være samme på alle rullegardinerne. Så slip din kreativitet løs og sæt prikken over i'et med elegante og unikke rullegardiner i dit hjem.  Ved bestilling angiver du den eller de placeringer du ønsker designet skal være på rullegardinet.


Du kan vælge i blandt:

Trykplacering 2.jpg
Trykplacering.jpg
bottom of page