© 2019 Danish Match Design

Følg os på

  • Facebook

DESIGNVALG & FLEKSIBILITET

Stof kvalitet

Hos Danish Match Design har vi et stort udvalg af stof kvaliteter for at du kan få dine special designet gardiner til at opfylde alle dine ønsker. Vi tilbyder blandt andet gardiner af flammesikre -, lyddæmpende -, bakteriedæmpende -, mørklæggende - og slidstærke tekstiler, du finder de forskellige kvaliteter tilbyder her på siden, hvor du kan læse mere om dem.

Tekstilerne tilbydes i et udvalg af farver, så du kan få dit udvalgte design på den helt rigtige bundfarve. Alle mønstre og farver kan trykkes på alle vores forskellige tekstilkvaliteter. Programmet omfatter kvaliteter til alle formål og består bl.a. af 100% polyester, polyester-bomuldskvaliteter, brandhæmmende Trevira CS kvaliteter, mørklægningstekstiler samt rullegardinslærreder. Tekstilkvaliteterne er alle udviklet til det professionelle marked og opfylder bl.a. Pro-TEX klassifikationen. Forhør om muligheder.

Farver

Uanset hvilket mønster man vælger, kan det fås i alle farver og nuancer, således at det passer nøjagtigt  til de øvrige farver i interiøret. Ud over vores egne standardfarver, arbejder vi med diverse kendte farvesystemer, bl.a. NCS, RAL- og Pantonefarver, Sadolin- og Flügger-farver, m.v.

Design

Udover vore standard designs  løser vi mange specialopgaver, ofte i tæt samarbejde med arkitekter, indretningsarkitekter og kunstnere. Dette giver et målrettet design til det enkelte projekt. Disse opgaver kan bl.a. være designs, der passer ind i bygningens arkitektur eller man kan lade firmaets logo indgå på en elegant måde.

PRODUKTIONSVOLUME/GENBESTILLING

Alle ordrer, store som små, effektueres hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser. Samtidigt kan vi garantere, at intet udgår og at genoptryk altid kan produceres efter behov. Ved f.eks. tilbygning eller udskiftning af gardiner i en afdeling kan man altid få gardiner i tilsvarende kvalitet, design og farver. På de fleste af vore designs, er vi i stand til at ændre målene på mønsterrapporten, dette kan betyde store besparelser i meterforbrug.

LogotryK/Special design

Logotryk og specialdesigns er et kapitel for sig. En af de spændende ydelser vi kan tilbyde er, at man kan få sit logo trykt på gardinet. Logoet kan stå alene eller man kan lade det indgå elegant i designet. Vi udarbejder designoplæg i samarbejde med vores kunder, så det rette udtryk kommer frem i gardinet.

Kreativitet

I vores eget design-studie omsættes tidens trends til nye spændende designs. Vi udvikler løbende nye designs til vores kollektion, som  består af over 500 forskellige mønstre, alle i et tidløst, enkelt og skandinavisk design. Vi yder 15 års suppleringsgaranti på alle vores designs uanset mængde.

HVAD BETYDER SYMBOLERNE?

Flammesikker

Polyester

Mix varer

Blackout

Dimout