top of page

DESIGNVALG & FLEKSIBILITET

Hos Danish Match Design har vi et stort udvalg af tekstil kvaliteter, så du kan special designe dine unikke gardiner. Foruden at vores tekstiler er bæredygtige og miljøvenlige, så kan du også vælge om dine gardiner skal være flammesikre, lyddæmpende, bakteriedæmpende, mørklæggende og slidstærke tekstiler. Tekstilerne tilbydes i et udvalg af farver, så du kan få dit udvalgte design på den helt rigtige bundfarve.
Du kan læse mere om de forskellige tekstiler her på siden.

Lærreder_inspiration1.jpg

Tekstil kvaliter

Hos Danish Match Design har vi et stort udvalg af tekstil kvaliteter, så du kan special designe dine unikke gardiner. Foruden at vores tekstiler er bæredygtige og miljøvenlige, så kan du også vælge om dine gardiner skal være flammesikre, lyddæmpende, bakteriedæmpende, mørklæggende og slidstærke tekstiler. Tekstilerne tilbydes i et udvalg af farver, så du kan få dit udvalgte design på den helt rigtige bundfarve. Du kan læse mere om de forskellige tekstiler her på siden.

20200408_115234.jpg

Farver

Uanset hvilket design du vælger, kan du vælge mellem alle farver og nuancer, således at det passer nøjagtigt  til de øvrige farver i hjemmet eller på din arbejdsplads. Vi arbejder med diverse kendte farvesystemer, bl.a. NCS, RAL- og Pantonefarver, Sadolin- og Flügger-farver, m.v., så du er sikker på at få den korrekte farve på dit gardin. Vores trykfarver er altid miljøvenlige og bæredygtige.

Unikke designs

Du kan vælge blandt vores mange elegante og enkle designs, der passer perfekt til en skandinavisk indretning. Vi udvikler løbende nye designs til vores kollektion, som  består af over 500 forskellige mønstre, alle i et tidløst, enkelt og skandinavisk design. Vi yder 15 års suppleringsgaranti på alle vores designs uanset mængde.

Round2.png

Special designs

Vi løser mange specialopgaver i tæt samarbejde med arkitekter, indretningsarkitekter og kunstnere. Så vi kan hjælpe med at lave et målrettet design til det enkelte projekt. Disse opgaver kan bl.a. være designs, der passer ind i bygningens arkitektur eller man kan lade firmaets logo indgå på en elegant måde. Vi udarbejder designoplæg i samarbejde med vores kunder, så det rette udtryk kommer frem i gardinet.

20190829_150016.jpg

Produktion

Alle ordrer, store som små, effektueres hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser. Samtidigt kan vi garantere, at intet udgår og at genoptryk altid kan produceres efter behov. Ved f.eks. tilbygning eller udskiftning af gardiner i en afdeling kan man altid få gardiner i tilsvarende kvalitet, design og farver. På de fleste af vore designs, er vi i stand til at ændre målene på mønsterrapporten, dette kan betyde store besparelser i meterforbrug.

Billede af Icons8 Team

Dit næste gardin projekt?

Hos Danish Match Design er du sikret kvalitets gardiner og rullegardiner, der er fremstillet specielt til dig og din indretning.

 

Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med vores unikke og bæredygtige gardin produkter til dit hjem, institution eller virksomhed.

bottom of page