top of page

HISTORIE

Danish Match design blev grundlagt i 1954 af Gunnar Søndergaard. Dengang var firmaet opdelt i en håndværksvirksomhed der beskæftigede sig med bygningsmaling og autolakering samt en afdeling med tekstiler, tapet og farver.

 

Ved Gunnar Søndergaards død i 1960 overtog sønnen Ole Søndergaard den driftige virksomhed og udbyggede tekstil, tapet og farve virksomheden til også at omfatte tæpper og indretning. Håndværksdelen og detailbutikkerne blev frasolgt og indsatsen blev koncentreret om fabrikationen af tekstiler under navnet Danish Match Design.

I 1997 blev vi kvalitets- og miljøcertificeret, dette betyder at vi lever op til de strengeste krav om kvalitet og miljø (for yderlige oplysninger se miljø). Virksomheden er idag et aktieselskab, hvor Ole Søndergaard og hans to sønner Claus og Søren Søndergaard udgør ejerkredsen. ​I starten af 2019 flyttede Danish Match Design til Kaolinvej i Aalborg i store nye lokaler med produktion, kontor, design og showroom i et. Vi har derfor til huse i moderne, rummelige og lyse lokaler tæt ved Limfjorden på Kaolinvej i Aalborg.

bottom of page