top of page

PROFIL

Hos Danish Match Design producerer vi gardiner, rullegardiner og tekstiler til forhandlere og virksomheder. Vi har fokus på kvalitet, stilrent design og miljø, derfor er du sikret elegant dansk design bæredygtige gardiner, når du køber gardiner fra Danish Match Design. 

Vores lokaler ligger tæt på Kaolinvej ved Limfjorden i Aalborg. Danish Match Design er en moderne tekstil-virksomhed, der producerer og sælger gardinstoffer til forhandlere og det professionelle marked. Derfor er vores primære målgrupper er: 

  • Erhvervsvirksomheder

  • Hoteller og feriecentre

  • Skole- og undervisningssektoren

  • Hospitaler og plejecentre.


 

Hos Danish Match Design er du sikret kvalitets gardiner og rullegardiner, der er fremstillet specielt til dig og din indretning. Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med vores gardin produkter til dit hjem, institution eller virksomhed.

Dit unikke gardinværktøj

Vi har Danmarks mest kreative gardinkollektioner, da vi giver dig muligheden for at være kreativ med valget af design, tekstil kvaliteter og farver. Vi udbyder special design på gardiner til virksomheder, hvor du kan få trykt virksomheds logo på dine nye gardiner.  

Hos Danish Match Design er du sikret kvalitets gardiner og rullegardiner, der er fremstillet specielt til dig og din indretning. Glæd dig til at lade din kreativitet folde sig ud med vores gardin produkter til dit hjem, institution eller virksomhed.

Gardiner i dansk design

Alle designs er stilrene og typisk skandinaviske, derfor passer de til den danske boligtrend og arkitektur. Vi går op i at vores gardiner og rullegardiner skal passe ind i de danske hjem og på arbejdspladser. Alle designs i vores kollektioner kan farvesættes efter kundeønske, dermed giver det uendelige muligheder for at farver og design kan tilpasse til de øvrige farver og indretning i rummet.

Bæredygtige rullegardiner

Med den voksende opmærksomhed på de globale klimaforandringer er efterspørgslen steget markant på miljøvenlige og ressourceeffektive produkter. Derfor tilbyder vi rullegardiner af økotekst tekstiller, som er økologiske og miljøcertificeret. Vi kan derfor garantere at vores lærreder ikke indeholder nogen skadelige stoffer for dig eller miljøet. Derfor er du ikke bare et sikret enkelt og stilrent skandinavisk design, men også bæredygtige rullegardiner.

Rullegardiner af genbrugsplast

Lærrederne Greenstar og Greenstar BLO er fremstillet af 100% genanvendt polyester og er lavet af genanvendte PET-flasker. En kvadratmeter af dette UPcycling-materiale indeholder omkring ni PET-flasker. Dette hjælper med at begrænse den verdensomspændende forurening forårsaget af plastaffald og forlænger råvarers livscyklus. Energi og vandforbrug er meget lavere ved UPcycling materialer end ved fremstilling af konventionelle kemiske fibre - et bidrag til at reducere det økologiske fodaftryk. Derfor kan vi med glæde tilbyde dig lærreder af UPcycling-produkter - både til lysdæmpning og dekoration i dit hjem.

bottom of page